Shia LaBeouf weg bij agentschap

Shia LaBeouf weg bij agentschap

Shia LaBeouf wordt niet langer vertegenwoordigd door agentschap CAA. De acteur is opgestapt bij het bureau omdat hij na een aanklacht van zijn ex-vriendin FKA twigs een acteerpauze heeft ingelast om psychische hulp te zoeken, meldt People.

De 34-jarige LaBeouf, die door zijn ex wordt beschuldigd van mishandeling, stopt zoals bekend voorlopig met acteren om hulp te zoeken voor zijn agressieve gedrag en alcoholisme. Volgens een ingewijde heeft de acteur zich daarvoor laten opnemen in een kliniek.

FKA twigs en LaBeouf gingen in 2019 na bijna een jaar uit elkaar. De zangeres zegt tijdens hun relatie veelvuldig fysiek en emotioneel mishandeld te zijn en klaagde hem eind vorig jaar aan. Ze kreeg bijval van Sia, die ook beweert tijdens haar relatie met de acteur slecht behandeld te zijn.

LaBeouf liet na de beschuldigingen weten dat hij geen excuses had voor zijn agressieve gedrag en alcoholisme. „Ik heb jarenlang mijzelf en iedereen om mij heen mishandeld. Ik heb een geschiedenis van mensen kwetsen die het dichtst bij me staan. Ik schaam me voor die geschiedenis en het spijt me dat ik mensen pijn heb gedaan. Ik kan verder niets zeggen.”

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *