Redactie

Ik ben Adrina Kosten, en schrijf en redigeer de meeste artikelen. Mijn passie gaat vooral uit naar wat onze bekende Nederlanders doen. Ik pitch alle nieuwtjes voor Tvrunner en zorg ervoor dat jullie op de hoogte worden gehouden van het doen en laten van bnr’s en celebrities zowel in Nederland als in het buitenland..

 

 

 

Mijn naam is Angela van Dongen en ik kijk vooral naar wat er speelt in Nederland als het gaat om bekende Nederlanders en de celebrities in het buitenland. Mijn voorkeur gaat uit om zo goed mogelijk te pijlen voor Tvrunner wat onze bekende Nederlanders in het dagelijkse leven doen.

 

 

 

Hoi, Barry Kaatsheuvel hier. Ik ben hoofd technische afdeling voor  Tvrunner. Ik beheer alle technische aspecten van Tvrunner. Gaat er iets niet goed op het technische gebied trekken ze bij mij aan de bel!

 

 

 

Ik ben Gerard Nederman, ik ben de oprichter van Tvrunner nieuws. Mijn taak is om zoveel mogelijk over bekende Nederlanders te schrijven. En dat is gelukt. Met ruim 25 jaar ervaring hebben we nu een ervaren redactie-team opgericht voor Tvrunner.

 

 

 

Hallo, ik ben Stefanie van Wonderen, en eind redacteur van Tvrunner. Ik zorg er voor dat alle artikelen en publicaties op de juiste manier worden gepubliceerd. Is het niet goed dan moet het over maar met dit team komt dat niet zo vaak voor.