Organisator eist vier ton van Kevin Hart voor missen feest

Organisator eist vier ton van Kevin Hart voor missen feest

Hollywoodster Kevin Hart heeft een aanklacht aan zijn broek hangen, omdat hij in 2018 niet kwam opdagen op een feest. De organisator zegt van tevoren kosten te hebben gemaakt om de komst van de komiek en acteur – die zou hebben beloofd te zullen komen – te promoten, maar daarvoor nooit het geld terug te hebben gekregen.

AIM Hospitality Group LLC is daarom naar de rechter gestapt, meldt The New York PostHart zou destijds verschijnen op de afterparty na zijn stand-upcomedyshow. De komiek zou ook van tevoren op Instagram reclame maken voor het feest en kreeg daar al 10.000 dollar voor betaald, is te lezen in de aanklacht.

Toen bleek dat acteur nooit iets had gedeeld op socialw media om het feest te promoten, vroeg de organisatie om het geld terug te betalen. Het bedrijf zegt daarbovenop ook al 12.000 dollar te hebben uitgegeven aan advertentiekosten.

De advocaten van de komiek zeiden destijds dat het bedrag was terugbetaald aan het verkeerde bedrijf, maar alsnog bleef een betaling uit. Dat de komiek uiteindelijk ook niet kwam opdagen op het feest, was de druppel. AIM Hospitality Group LLC eist een schadevergoeding van in totaal 390.000 dollar van de komiek, twee van zijn bedrijven, een van zijn agenten en van een van zijn medewerkers.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *