OG3NE: ’Onderschat door muziekindustrie’

OG3NE: ’Onderschat door muziekindustrie’

De zussen van OG3NE voelen zich ondergewaardeerd door de Nederlandse muziekindustrie, zo blijkt uit een interview dat ze geven aan William Rutten in zijn online talkshow Op de gevoelige plaat.

Als sterrenfotograaf William Rutten stelt dat hij vindt dat ze ondergewaardeerd worden worden in Nederland, bevestigt Lisa zijn stelling, net als Amy. „Misschien voor mensen uit het vak en uit het wereldje, heb je absoluut gelijk. Onze fans en de mensen die naar onze tours komen, daar halen we onze voldoening uit. Door die complimenten denk je: ja, we zijn goed bezig.”

Lisa geeft aan dat ze ook veel waardering uit hun fans haalt, maar die van de industrie wel mist. „Ik vind het ook apart inderdaad. We hebben de meest succesvolle streams van het afgelopen jaar behaald, maar het wordt bij streaming awards of online awards nooit genoemd of erkend.”

Volgens Shelley moeten zij daardoor gewoon heel hard blijven werken. „De wil van het publiek is er, maar uit de industrie weet ik het niet. Alles wat we met ons kleine team opzetten, wordt een heel groot succes en op de rest kunnen we niet echt bouwen.”

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *