Hollywoodster Ryan Reynolds eigenaar van Welshe voetbalclub

Hollywoodster Ryan Reynolds eigenaar van Welshe voetbalclub

Acteurs Ryan Reynolds en Rob McElhenney kunnen zich officieel de eigenaren noemen van de Welshe voetbalclub Wrexham AFC. De voetbalclub meldt dat de deal helemaal rond is. Op Twitter hebben de mannen gelijk hun namen veranderd in Wryan en Wrob.

De acteurs, die 2 miljoen pond neertelden voor de overname, hebben grootse plannen voor Wrexham AFC. Zo willen Ryan en Rob onder meer investeren in de damesteams en ervoor zorgen dat het eerste team terugkeert in de English Football League (EFL). Ook staat een renovatie van het stadion op de agenda.

De acteurs, die 2 miljoen pond neertelden voor de overname, hebben grootse plannen voor Wrexham AFC. Zo willen Ryan en Rob onder meer investeren in de damesteams en ervoor zorgen dat het eerste team terugkeert in de English Football League (EFL). Ook staat een renovatie van het stadion op de agenda.

De Canadees Ryan en de Amerikaan Rob hebben de voetbalclub overgenomen omdat ze willen dat deze internationaal bekend wordt. Eind vorig jaar kreeg het tweetal goedkeuring van de Wrexham Supporters Trust Board. Van de 2000 leden stemden toen slechts 26 tegen de overname.

Wrexham AFC werd opgericht in 1864 en komt uit in de Welshe National League, waarin de club momenteel zevende staat.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *