Ex-vriendin (25) voetballer Jérôme Boateng dood aangetroffen in woning

Ex-vriendin (25) voetballer Jérôme Boateng dood aangetroffen in woning

Kasia Lenhardt, de 25-jarige ex-vriendin van Bayern München-speler Jérôme Boateng, is dood aangetroffen in haar woning in Berlijn. De relatie van het stel liep een week geleden op de klippen.

Volgens de plaatselijke politie zijn er geen verdachte omstandigheden aangetroffen. De in Polen geboren Lenhardt werd negen jaar geleden bekend na haar deelname aan tv-show Germany’s Next Top Model.

Het model kwam afgelopen week in het nieuws toen er na vijftien maanden een einde was gekomen aan haar relatie met de Duitse voetballer Jérôme Boateng. Het was de Bayern München-verdediger die de breuk bekendmaakte, kort nadat het model – met alcohol in haar bloed – een ongeluk had veroorzaakt met zijn auto.

Leugens en ontrouw

Boateng liet weten dat het ’tijd was om verantwoordelijkheid te nemen en te handelen in het belang van zijn familie’. Ook maakte de voetballer excuses aan ’iedereen die hij heeft gekwetst, en met name zijn ex-vriendin Rebecca en hun kinderen’.

Lenhardt sloeg vervolgens terug door te zeggen dat juist zíj de relatie had beëindigd vanwege Boatengs ’leugens en voortdurende ontrouw’. In het laatste Instagram-bericht dat ze met haar volgers deelde, schreef ze: „Dit is waar je de grens trekt. Genoeg.”

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *