Boer Hans voor vierde keer vader geworden

Boer Hans voor vierde keer vader geworden

Boer Hans uit seizoen 4 van Boer zoekt Vrouw heeft eind januari met zijn Audrey dochter Sofie mogen verwelkomen. Dit melden de makers van het programma op hun website.

Toevallig is Sofie op dezelfde dag geboren als hun dochter Silke (3). Hans is erg trots op zijn grote gezin. „Ik hou wel van de drukte om me heen, gezellig. En als het allemaal wat veel wordt, neem ik ze gewoon mee de kas in. Dan kunnen ze daar lekker rommelen.”

Vlak na de geboorte van Sofie hebben haar broers en zus al hun zusje mogen bewonderen via FaceTime. Daarover vertelt de Limburgse bloementeler: „Dat was wel heel leuk om te doen, ze zijn natuurlijk heel trots op hun kleine zusje.”

Niet alleen zijn oudere kinderen hebben de kleine gezien, ook BzV-presentatrice Yvon Jaspers heeft Sofie met videobellen al gezien. „Sofie is om 14.05 uur geboren en later zag ik dat Yvon precies om 14.05 uur een appje had gestuurd om te vragen hoe het met ons ging. Dat vonden we zo bijzonder dat we haar meteen maar even hebben gebeld om het mooie nieuws te vertellen”, aldus Hans.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *