Babyboom bij hitmachine Kris Kross Amsterdam

Babyboom bij hitmachine Kris Kross Amsterdam

De mannen van Kris Kross Amsterdam zullen de komende tijd vaker te vinden zijn voor de commode dan achter het mengpaneel. Zowel Sander Huisman als Yuki Kempees is onlangs vader geworden van een dochtertje.

Dat heeft het management van het dancetrio laten weten aan Nu.nl. Dj Sander Huisman en zijn vriendin Sabien Metselaar verwelkomden op 6 februari dochter Trix Johanna Bep. Het stel had al twee kinderen: de vijfjarige Freddy en Peer van anderhalf.

Yuki Kempees en zijn vriendin, influencer Lizzy van der Ligt, houden de naam van hun dochtertje vooralsnog geheim. De twee lieten vorig jaar weten samen in het huwelijksbootje te stappen, maar dat is vooralsnog niet gebeurd.

Nieuwe dingen

Of de gezinsontwikkelingen invloed hebben op de muziek die de drie heren van Kris Kross Amsterdam maken en hun plannen, is nog niet duidelijk. Een voordeel is natuurlijk dat er door corona weinig gepland staat, maar toch „zijn de jongens altijd bezig nieuwe dingen te maken”, aldus het management tegen het ANP.

Dj-trio Kris Kross Amsterdam bestaat uit Yuki Kempees en de broers Jordy en Sander Huisman. Met artiesten als BizzeyMaanTabitha, Lil’ Kleine en Nielson scoorde het dancegezelschap hits als Hij is van mijMoment, Mij niet eens gezien en Ik sta jou beter.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *